Fortnite: Bilakah konsert Ariana Grande? | permainan kata-kata kasar

Epic Games tidak asing lagi dengan mempromosikan acara langsung besar-besaran yang berlangsung dalam permainan Battle Royale yang popular. Fortnite . Terdapat banyak penampilan selebriti oleh pelbagai penyanyi, sebagai Travis Scott , dan acara langsung yang cenderung muzik seterusnya telah didedahkan dan sedang berlangsung minggu ini.

Dari 6 Ogos hingga 8 Ogos, Fortnite sedang menganjurkan acara yang dipanggil Fisur Lawatan . Menurut pegawai itu Fortnite tapak, akan membawa pemain dalam perjalanan muzik ke “ realiti baharu yang ajaib di mana Fortnite dan Ariana Grande bertembung . “Jelajah itu akan berlangsung selama tiga hari dengan jumlah lima kali supaya semua pemain berpeluang melihat segala-galanya.

BERKAITAN: Elon Musk mengkritik yuran App Store Apple dan menyertai Epic Games



Epic Games masih belum menjelaskan semua butiran acara itu. Namun, penerbit/pembangun telah mengesahkan bahawa akan ada Fortnite -pengalaman bertema yang berlaku dalam permainan sebelum kedatangan Ariana itu akan sepadan' trek popular dengan momen berdasarkan elemen daripada permainan . “

ini semua Jadual untuk Pengalaman Jelajah Ariana Grande Rift . permainan epik mengesyorkan bahawa pemain mencapai Fortnite kira-kira sejam sebelum waktu tayangan. Jika pemain log masuk ke dalam permainan hampir dengan masa mula acara, mereka mungkin tidak dapat menyertai kerana kapasiti pelayan penuh.

  • Tunjukkan 1 – Jumaat, 6 Ogos jam 6 petang. ET / 5 petang CT / 4 ptg MT / 3 petang PT
  • Tunjukkan 2 – Sabtu, 7 Ogos jam 2 petang. ET / 1 PM CT / 12 PM MT / 11 AM PT
  • Tunjukkan 3 – Ahad, 8 Ogos jam 12 pagi. ET / 11 PM CT (Sabtu) / 10 PM MT (Sabtu) / 9 PM PT (Sabtu)
  • Tunjukkan 4 – Ahad, 8 Ogos pada 10 PAGI ET / 9 PG CT / 8 PG MT / 7 PG PT
  • Tunjukkan 5 – Ahad, 8 Ogos jam 6 petang. ET / 5 petang CT / 4 ptg MT / 3 petang DAN

Pemain yang sedang bermain Fortnite dan mengakses bahagian Rift Tour pada menu untuk menyimpan tarikh untuk masa Rift Tour. Perlu diingat bahawa menyemak 'Adakah anda mahu pergi?' boxes tidak dianggap sebagai RSVP, sebaliknya sebagai cara untuk menjejaki masa tayangan dan memberitahu rakan bila mereka merancang untuk hadir. Terdapat juga pencarian minggu ini yang memerlukan pemain untuk menyimpan tarikh dan melengkapkan a Fortnite perlawanan , jadi ia mungkin berbaloi untuk mencari pemain sebelum Jelajah Rift bermula pada hari Jumaat.

Fortnite Ia kini tersedia untuk PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One dan Xbox Series X/S.

TAMBAHAN: Fortnite: Pukul berapa Acara Langsung Musim 7? (Apakah jam undur?)

fon: permainan epik

Artikel ini diterjemahkan dan tidak disunting daripada fon